En İyi Spotify Çalma Listeleri 2022

PeP

13.04.2022 · 5 Dakikalık Okuma

...

2006 yılında hayatımıza giren İsveç merkezli Spotify; bir dijital müzik, podcast ve video platformudur. 400 milyondan fazla abonesi bulunan Spotify’da müzik ya da podcast çalma, beğenilere göre öneriler alma ve koleksiyon oluşturma gibi temel hizmetler ücretsizdir. PeP’in dijital eğlence platformlarında geçerli muhteşem kampanyası ise Spotify Premium’a geçmeyi ve temel hizmetlerden fazlasına sahip olmayı çok daha kolay kılar!

PeP Visa Kart’a özel bu kampanyada Spotify ve diğer eğlence hizmetleri üzerinden yapacağınız alışveriş tutarının %50’si hediye edilir. Kampanya dönemi boyunca her ay 25 TL değerinde hediye kazanabilirsiniz. Kampanya 31 Temmuz 2022’ye kadar geçerlidir.Ofiste, evde, okulda ya da yolda size eşlik edecek en iyi Spotify liste isimlerini ise bu yazıda bulabilirsiniz. 

Arkada Çalsın

  • Güncel abone sayısı: 331.624

En iyi Spotify playlistlerinin arasında bulunan Arkada Çalsın, hafif tempolu ve sakin parçalardan oluşur. Bu liste, 4 saatlik benzersiz bir müzik keyfi sunar. PeP’le Spotify Premium’a %50 indirimli geçen üyeler, en iyi Spotify listelerini kesintisiz dinleme özgürlüğüne kavuşur!     

Sütliman

  • Güncel abone sayısı: 116.586

Düşük tempolu şarkılarla geçecek olan sakin birkaç saatin hayalini kuruyorsanız en iyi yabancı Spotify listelerinin arasında bulunan 50 şarkılık Sütliman’ı tereddüt etmeden seçebilirsiniz. Bir yerde olmayı hayal ettiğiniz ya da gerçekten tam da düşlediğiniz konumda bulunduğunuz anlarda listedeki şarkılar çok iyi gider. Bu Spotify çalma listesi, huzurlu hissetmenizi sağlar.

İndie Roadtrip

  • Güncel abone sayısı: 561.261

Yolda müzik dinlemenin keyfi gerçekten başkadır. Yol sizi yüreğinizin götürdüğü yere taşırken en iyi Spotify çalma listelerinden biri olan Indie Roadtrip ise keyifli anlar yaşamanızı sağlar. Mutluluk seviyenizi yükseltecek olan ve toplamda 5 saat 58 dakika süren 100 adet Indie parça, yolculuk boyunca yüzünüzü gülümsetmeyi başarır. 

Yüzdeyüz Müzik

  • Güncel abone sayısı: 3.499

26 parçadan oluşan Yüzdeyüz Müzik playlisti sayesinde 1 saat 26 dakikalık benzersiz bir dinleme deneyimi yaşamanız mümkündür. Listede; Lil Nas X – Scoop (feat. Doja Cat), YoungBoy Never Broke Again – On My Side, Lvbel C5 – ralli ve Darkside – The Limit parçaları yer alır. Yüzdeyüz Müzik, farklı tarzları benimseyen kişilerin beğenisini kazanmıştır.  

Üçüncü Yeniler

  • Güncel abone sayısı: 285.009 

En iyi Spotify çalma listelerinin arasında yer alan Üçüncü Yeniler, Türk müziğindeki son akımlarla tanışmak için mükemmel bir seçimdir. Bu seçkinin içinde yer alan parçalar, şarkı sözleri ve melodileri ile farklı bir dinleme deneyimi yaşamanızı mümkün hâle getirir. 75 şarkıdan oluşan Üçüncü Yeniler; arkadaşlarınızla vakit geçirirken, ders çalıştığınız sırada ya da hayal kurduğunuz esnada 4 saat 46 dakika boyunca size eşlik eder.    

Türk Kahvesi

  • Güncel abone sayısı: 147.401 

En iyi Türkçe Spotify listeleri arasında benzersiz parçalar barındıran Türk Kahvesi de yer alır. Listedeki 50 şarkı eşliğinde mis gibi kahve kokan molaları ve samimi sohbetleri çok daha keyifli kılmanız mümkündür. Farklı zevklere hitap eden Türk Kahvesi hem geçmişin popüler parçalarını hem de yeni şarkıları barındırır.    

Olduğu Gibi Doğa

  • Güncel abone sayısı: 2.661

Doğanın sakinleştiren ve insanı özüne döndüren seslerine ihtiyaç duyduğunuzda en iyi Spotify çalma listelerinin arasında yer alan Olduğu Gibi Doğa yardımınıza koşar. 20 parçadan oluşan liste, 2 saat 26 dakika boyunca tabiat ananın kalbinde kaydedilen muhteşem melodileri dinlemenize olanak tanır. Olduğu Gibi Doğa, meditasyon yaparken de tercih edilebilir.

Yeni yazılar

PeP Dijital Cüzdan: Güvenli ve Hızlı Finansal İşlemler

Dijital Cüzdan Nedir? Dijital cüzdanlar, kullanıcıların ödeme ve şifre bilgilerini güvenli bir şekilde saklayarak finansal işlemlerini kolayca gerçekleştirmelerine imkan tanıyan bir yazılım türüdür. Elektronik cüzdan veya e-cüzdan olarak da adlandırılan bu sistem, sanal cüzdanlar olarak da bilinmektedir. Dijital Cüzdanın Avantajları Nelerdir? Dijital cüzdanlar, kullanıcıların ödeme bilgilerini güvenli bir şekilde saklayarak fiziksel cüzdan taşıma ihtiyacını ortadan […]

PeP   23 Ocak 2024
En İyi Grafik Tasarım Programları

Görselliğin, günümüz dünyasında büyük önem taşıdığı rahatlıkla söylenebilir. Bir logonun, internet sitesinin, sosyal medya paylaşımının ya da afişin estetik görünüme sahip olması, doğrudan kalite algısı yaratır. Bu etkiye ulaşmanın yolu da en iyi grafik tasarım programlarını kullanmaktan geçer. Dünyanın her yerinde ve internette ödeme imkanı sağlayan PeP Visa Kart, dijital reklam, içerik ve hizmet harcamalarında […]

PeP   19 Nisan 2022
Yazılımcıların Vazgeçilmezi En İyi Yazılım Programları

Günümüzde “akıllı” ibaresine sahip tüm teknolojik cihazların arka planında, bu alanda çalışan profesyonellerin vazgeçilmezi olan en iyi yazılım programları yer alır. Kariyerini bu alanda geliştirmek isteyenler, yazılım öğrenirken kuruluşların tercihlerini ve kendi kişisel ilgi alanlarını göz önünde bulundurur.

PeP   14 Nisan 2022